A levél kicsit másképp:

Kedves hallgatótársaim!

Sokan már tudják, hogy ma a DM1 szóbeli (és más vizsgák) után, este orkok törtek be az Egyetemünkre, és sokunk szeme láttára megpróbáltak értékes tárgyakat eltulajdonítani. Többen utánuk futottunk, és elkaptuk őket! Habár többször szökni próbáltak, mindig mi kerekedtünk felül, és legyûrtük őket a betonra mindaddig, amíg vissza nem adták az ellopott telefont. Kihívtuk a rendőröket, de ezek a korrupt lajhárok később jelezték, hogy nem jönnek ki a helyszínre. Számukra semmi sem fontos. Akár tömegmészárlás is lehetett volna. Ha jól tudom, az Egyetem feljelentést tesz, bár ne fűzzünk hozzá sok reményt, 3 nap, és ejtik az ügyet. Végül mégis megtörték kitartó seregeinket, mert egy háromajtós szekrény (valószínű a helyi eszkimó kisebbség) kiszabadította izmos fogvatartó kezeink közül a tolvaj férget, és megfélemlített minket. Később ő sokáig a Sparral szemközti kocsma előtt állva figyelt, és telefonált a hordájának. Gondolom nemsokára újult erővel támadnak a kormosok.
Szeretném megköszönni azoknak, akik életüket is kockáztatva, félelmet nem ismerve elhárították a behatoló kórokozót!

A portás bácsi elmondta, hogy tegnap éjjel is megpróbáltak betörni, miután megverték a parkoló őrét, de ez nem sikerült. Gondoljunk arra, hogy mi történhet akkor, ha egy 20-30 fős horda éjjel megrohamozza az ITK-t! Több milliárd forintnyi kárt okozhatnak, nem beszélve a portás bácsik életéről. És nem csak a földszinten, hanem eljutnának a laborokig, géptermekig, sõt, felgyújthatják az irányítóközpontot: a TO-t és a Dékáni Hivatalt!
Kedves bajtársaim! Egyetemünk fennmaradása nagy veszélybe került. Nem szabad, hogy ezekben az időkben megroppanjunk, életünket és vérünket feláldozva, fájdalmat és kínt nem ismerve kell küzdenünk a Sötét Oldal fémtolvaj nagyurai ellen!

Isten óvja Egyetemünket!

Móréh Tamás
évfolyamfelelős MI-B1

A bejegyzés trackback címe:

https://ppke-09-8.blog.hu/api/trackback/id/tr161668784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csani-Ryan 2010.01.15. 12:58:34

Ezeket a metaforákat hol találtad :D mert ne haragudj de rég nevettem ilyen jókat az ilyen szavak 3 embernek állnak jól :
Rambo , arnold schwarzenegger, és a bruce willis...

fischerb2 2010.01.15. 15:18:25

"este orkok törtek be " :):):):)

DaVincze 2010.02.23. 18:26:16

ezt a kuruc.infora kéne felrakni, olyan a szövegezése
süti beállítások módosítása